S.C. N&B Real Tim House S.R.L.
         Pune la dispoziţia clienţilor săi o mare varietate de servicii Imobiliare.
         Real Tim House este una dintre cele mai importante companii imobiliare din Timisoara, colegii nostrii cu experienta de 10 ani în crearea, dezvoltarea şi implementarea celor mai eficiente soluţii necesare atingerii cu succes a obiectivelor clienţilor săi.
         Detinem un portofoliu vast de clineti, proprietari, apartamente exculusivitate, colaborare cu dezvoltatori imobiliari din Timisoara, Giroc, Dumbravita, Mosnita Noua, Sag .

Oferim spre vanzare, direct de la proprietar, apartament cu 2 camere, model semidecomandat, situat la etajul 4 ( blocul are acoperis si tavanul este izolat cu polistiren de 10 ), in zona Ronat, pe strada Bogadenstilor, aproape de Garada de Nord .
Apartamentul se vinde mobilat si utilat cum il puteti vedea in imagini si video, compus din bucatarie spatioasa deschisa cu holul de la intrare, living cu balcon inchis, dormitor cu pat matrimonial, baie cu vana si spatiu depozitare .
Apartamentul a foat renovat recent, parchet laminat, usi interioare noi, usa intrare metalica, geamuri termopan, calorifere noi, gresie, faianta, etc .
Incalzirea se realizeaza prin centrala proprie pe gaz .
Suprafata utila este de 48 mp . Bloc de caramida, tavanul este izolat cu polistiren de 10, acooperis din tigla, NU exista infiltratii si nici igrasie sau mucegai .
Apartamentul dispune de aragaz, hota, mobilier, clima, centrala termica pe gaz .
Proprietate reprezentata in exclusivitate de RealTimHouse .ro
Vizionare Online : https://youtu.be/PGAm0OtQ-vM
Pret : 60000 euro ( Nu se plateste comision agentie )

Oferim spre inchiriere apartament cu 2 camere, model decomamdat, totul nou, situat in Giroc pe strada Jupiter, la etajul 3 al unui bloc nou, la doar 2 minute de Timisoara, supermarketuri, Lidl, Kaufland, Profi, Mega Image, Pepco, etc .
Apartamentul este complet utilat si mobilat modern, compus din dormitor cu pat matrimonial, living cu iesire in balcon, bucatarie separata, baie cu vana pe colt, balcon mare si acces in pod .
Dispune de mobilier nou, televizor, clima, centrala termica pe gaz, masina de spalat haine, frigider, aragaz, cuptor electric, hota, plase anti insecte la toate geamurile, loc de parcare privat .
Acceptam un cuplu, familie ( maxim 3 persoane ), sau o singura persoana.
Proprietate reprezentata de RealTimHouse .ro
Vizionare online : https://youtu.be/E5gSft3rJUg
Pret : 310 euro chirie + garantie 310 euro + comision agentie

Va oferim spre vanzare direct de la dezvoltator, case-duplex la cheie cu 4 camere, situate in Mosnita Noua la doar 5 minute de Lidl si Timisoara .
Casele se predau la cheie cu finisaje de inalta calitate sau la alegere, regim de inaltime parter plus etaj, situate la doar 100 m de asfalt pe strada pietruita, toate utilitatile neceasare ( apa, curent, gaz, canalizare ). Constructie din caramida poroterm, bine izolate termic, placa de beton, acoperis din tigla .
Compartimentare parter – bucatarie separata, living spatios cu iesire in terasa, grup sanitar .
Compartimentare etaj – 3 dormitoare, 2 bai, hol, acces in pod . Dormitorul matrimonial dispune de baie proprie .
Suprafata toata a terenului este de 210 mp, suprafata utila a casei 120 mp, acces auto in curte, curte pavata si amenajata .
Vizionare online : https://youtu.be/FiM0LUDh7DI
Pentru a programa o vizionare, nu ezitati sa ne contactati, va asteptam cu drag .
Proprietate reprezentata de RealTimHouse .ro
Pret : 165000 euro ( nu se plateste comision ) .

Oferim spre inchirere apartament cu 1 camera, situat la parter, bloc nou, prima inchiriere, in Giroc, Calea Timisoarei – Calea Girocului, vis.a.vis de benzinaria ESO, Mega Image, Profi, mijloc de transport in comun .
Apartamentul se afla la prima inchiriere, totul nou, complet mobilat si utilat modern, compus din camera spatioasa cu pat matrimonial, hol, baie mare cu vana, bucatarie separata .
Dispune de masina de spalat haine, frigider, aragaz, cuptor electric, hota, televizor, centrala proprie pe gaz cu incalzire in pardoseala, multiple spatii de depozitare, loc de parcare privat .
Acceptam un cuplu sau o singura persoana . Nu acceptam animale de companie .
Proprietate reprezentata de RealTimHouse .ro
Vizionare Online : https://youtu.be/c4BcXDL7p6c
Pret : 290 euro + garantie 290 euro + comision agentie.

Oferim spre vanzare cladire de birouri, spatii comerciale plus apartamente cu o camera si 2 camere, situata in Timisoara, zona Modern .
Regim de inaltime Demisol, Parter, 2 etaje si mansarda, avand suprafata utila de aproximativ 500 mp, suprafata terenul 280 mp .
Cladirea are 2 intrari separate si este compusa din : – 2 spatii de birouri de 86 mp plus grupuri sanitare situate la etajul 1 si 2 .
– un spatiu comercial la parter de aproximativ 68 mp plus grup sanitar .
– un birou cu spatiu depozitare si grup sanitar la parter cu suprafata utila de aproximativ 25 mp .
– 2 apartamente cu 1 camera, compuse din camera, bucatarie, hol, baie, de 36 mp utili situate la etajul 1 si 2 .
– 1 apartament cu o camere de 25 mp utili, compus din camera, bucatarie si baie situat la demisol .
– un apartament de 2 camere, compus din 2 camere, baie, bucatarie, spatii depozitare, suprafata utila de 85 mp, situat la mansarda .
– camera tehnica, unde se afla centrala pe gaz a cladirii .
– parcare securizata cu bariera si camere de supraveghere .
Incalzirea cladirii se realizeaza prin centrala termica pe gaz .
Toate apartamentele, birourile si spatiile comerciale sunt inchiriate .
Pentru mai multe detalii si stabilirea unei vizite sunati la numarul afisat in anunt .
Proprietate reprezentata in exclusivitate de RealTimHouse .ro
Atentie ! Vizionarile se fac doar cu programare, in prezenta unui broker imobiliar si a proprietarului, avem rugamintea sa nu deranjati chirasii cautand proprietarul .
Pret : 850000 euro negociabil ( Nu se plateste comision ) .

Oferim spre vanzare, direct de la proprietar, teren cu suprafata de 6330 mp, situat in Ghiroda in spatele reprezentantei BMW, la 1 minut de Calea Lugojului, zona de case .
Drum asfaltat, toate utilitatile, gaz, curent, apa, canalizare .
Regim inaltime S+P+2e+M .
Proprietate reprezentata de RealTimHouse .ro
Pret : 500000 euro fix ( nu se plateste comision )

Daniel
Broker Imobiliar RTH
Florian
Broker Imobiliar RTH
Alex
Broker Imobiliar RTH
Raluca
Broker Imobiliar RTH
Oana
Broker Imobiliar RTH
Maria
Broker Imobiliar RTH